Kontakt

Adresa dhe Kontakte

Rruga 4 Shkurti, nr. 1 kati i pare, përballë Albtelekomit Tirana, në krah te “Librari Agollit” dhe “ Veteranëve”.

Tel:
+355 4 2250 174

Email:
shoqatakonsumatori@gmail.com