Contact

Address and other contacts

Rruga 4 Shkurti, nr. 1 kati i pare, përballë Albtelekomit Tirana, në krah te “Librari Agollit” dhe “ Veteranëve”.

Phone:
+355 4 2250 174

Email:
shoqata.mbrojtjes.konsumatorit.gmail.com